Zapojit se do projektu Pekařovna je velmi jednoduché:

  1. Vstoupit do projektu můžete buď na obecním úřadě, nebo doma pomocí počítače či mobilního telefonu.
  2. Po registraci obdržíte registrační číslo, naplníte si svou virtuální peněženku a můžete objednávat.
  3. Můžete si navolit jakoukoli stálou objednávku, nebo objednat na druhý den jednorázově (a pokaždé jinak).
  4. O vyřízení objednávky budete informováni e-mailem (získáte tak elektronický daňový doklad a zprávu o odečtení patřičné částky z virtuální peněženky).
  5. Obecní výdejce pečiva (jeho jméno a místo výdeje Vám sdělí na obci) Vám následující rozvážkový den po objednávce vydá požadované zboží.

 

Kde se mohu zaregistrovat?
Na obecním úřadě, nebo na pekarovna.adelkaonline.cz.

Co všechno můžu objednávat?
Připraveno je pro začátek cca 40 položek pekařského a cukrářského zboží denní spotřeby, podívejte se sem. Do budoucna počítáme, že na základě návrhů od vás budeme produktovou nabídku rozšiřovat, případně měnit.

Mohu objednávat jen sobě, na svou adresu?
Můžete realizovat libovolný počet objednávek pro libovolný počet lidí – pro sebe, ale také např. pro své rodiče, přátele apod. Podmínkou je, že příjemci dané objednávky musí pečivo vyzvednout v odběrném místě, které je zapojeno do projektu Pekařovna.

Jak budu za zboží platit?
Pomocí virtuální peněženky. Tu si nejprve naplníte libovolnou finanční částkou pomocí převodu z účtu (či platbou pomocí kreditní karty). Navíc, pokud jednorázově naplníte svou peněženku částkou 1000,- Kč, připíšeme Vám na Váš účet 50 kreditních bodů, které se rovnají částce 50,- Kč. Tyto body můžete kdykoliv použít k placení svých nákupů.

Chcete vědět víc?
Všechny potřebné informace najdete na tomto webu, nebo na úřadě Vaší obce.